balk1

lijnvert1
Sr Oracle database 
administrator

reageren

Nr

Aanleveren CV voor

Aanvraag

A07308

   2 - 8   11 uur

Functioneel applicatie beheerder

A0730

   3 - 8   13 uur

Contructeur WTB

A07309

   2 - 8   12 uur

Sr fullstack deve,oper

A07308

   2 - 8   16 uur

Sr Java developer

A0801

   3 - 8   16 uur

Technisch applicatie beheerder

Sr Oracle database 
administrator

ref. S11

< vorige vacature

volgende vacature >

solliciteren

Een uitdagende functie als ervaren Oracle DataBase Administrator waarbij je zelfstandig of in teamverband verantwoordelijk bent voor het technisch beheer en het optimaal functioneren van Oracle database(s) en/of datawarehouses.

Onder meer adviseer je over de richtlijnen voor de inrichting, het beheer en de exploitatie van de data zo mogelijk in combinatie met datawarehouses. Je vervult een belangrijke rol als specialist voor het tactische beheer en voor de optimale beschikbaarheid en performance van de database(s), inclusief het monitoren, tunen, verzorgen en waarborgen van security aspecten en back-up & recovery.

Als ervaren DataBase Administrator vertaal je de klantwensen naar database architectuur en adviseer je ontwikkelaars bij de ontwikkeling en implementatie van applicaties.

Als je over ruime ervaring en uitstekende kennis beschikt en in wisselende organisaties van toegevoegde waarde wilt zijn dan nodigen we je uit je belangstelling kenbaar te maken door contact op te nemen met sdmc IT Services.