balk1

lijnvert1
Management

reageren

Nr

Aanleveren CV voor

Aanvraag

A07308

   2 - 8   11 uur

Functioneel applicatie beheerder

A0730

   3 - 8   13 uur

Contructeur WTB

A07309

   2 - 8   12 uur

Sr fullstack deve,oper

A07308

   2 - 8   16 uur

Sr Java developer

A0801

   3 - 8   16 uur

Technisch applicatie beheerder

Management

Service management
sdmc IT Services is u graag van dienst bij het beheer van uw Software omgeving en Infrastructuur. Door het inzetten van een team van ervaren Infra architecten, service managers, applicatie-, systeem- netwerk- en SAN specialisten worden beheerprocessen waar nodig geoptimaliseerd om de afgesproken service niveau’s te kunnen garanderen. Door te werken volgens beproefde concepten en het afsluiten van Service Level Agreements zal er bij betrokken partijen duidelijkheid bestaan over de continuiteit en kwaliteit van de dienstverlening.

Database management
sdmc IT Services levert ondersteuning bij het ontwerpen, implementeren en beheren van gedistribueerde en centrale Database omgevingen. Database systemen die wij in het bijzonder supporten zijn : Oracle (+ RAC), SQL Server (+ Cluster) en DB2 (+ HACMP).

Desktop applicatie management
Om desktop applicaties in een Multi platform omgeving Real Time te kunnen beheren kan gebruik worden gemaakt van een client-server systeem. Dit pakket stelt gebruikers in staat op een uniforme wijze een stabiele werkplek omgeving te creeren die OS en Hardware onafhankelijk is. Deze manier van werken ontlast de 1e lijns Helpdesk of systeembeheer en zorgt voor een verbetering van de dienstverlening tegen lagere beheerkosten.

Verbeterde Project management methode
Met behulp van deze verbeterde methode is bij een overheidsdienst aangetoond, dat de kosten van dat software ontwikkelingsproject substantieel hadden kunnen worden verlaagd van ca. € 15 miljoen tot ca. € 3 miljoen.

Indien u behoefte heeft aan meer informatie over deze onderwerpen zijn wij gaarne bereid tot een kennismakingsgesprek. Laat daartoe uw contact gegevens achter. Wij nemen dan contact met u op.