balk1

lijnvert1
Diensten

reageren

Nr

Aanleveren CV voor

Aanvraag

A07308

   2 - 8   11 uur

Functioneel applicatie beheerder

A0730

   3 - 8   13 uur

Contructeur WTB

A07309

   2 - 8   12 uur

Sr fullstack deve,oper

A07308

   2 - 8   16 uur

Sr Java developer

A0801

   3 - 8   16 uur

Technisch applicatie beheerder

Diensten

sdmc IT Services verleent sinds 1994 diensten die betrekking hebben op Storage oplossingen, het Ontwikkelen en gestructureerd Testen van Informatiesystemen, het Beheren van Systemen en Infrastructuren en het geven van adviezen op Operationeel, Tactisch en Strategisch niveau.

Storage
Naast Tactisch en Operationeel storage beheer kunnen wij uw organisatie behulpzaam zijn bij  een Europese aanbesteding. 
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een Second Opinion over uw Infrastructuur alsmede advies over Virtualisatie en DataBase performance. Hiervoor hebben wij ervaren leveranciers onafhankelijke consultants beschikbaar.

development
Het ontwikkelen en testen van betrouwbare Applicatie landschappen moet in een steeds kortere tijdspanne plaatsvinden. Door gebruik te maken van Rapid Application Development en Component Based Development kan aan deze eis tegemoet worden gekomen.
Door gestructureerd te testen kunt u er van op aan dat de betreffende applicaties de gewenste resultaten blijven leveren.

management van informatie systemen
Het belang van gestructureerd beheer van informatiesystemen en infrastructuren neemt nog steeds toe. Het waarborgen van de continu´teit van de geautomatiseerde bedrijfsprocessen, tegen zo laag mogelijke kosten, is een uitdagende bedrijfsdoelstelling.
Voor organisaties die steeds weer nieuwe (Applicatie) systemen en Storage oplossingen implementeren, zonder dat dit de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de dienstverlening mag be´nvloeden, is het conceptueel omgaan met Beheer van informatiesystemen van levensbelang.

Consultancy
Om alle mogelijkheden die de Informatie Technologie ons biedt op een efficiŰnte en kostenbewuste manier in te zetten wordt advies verstrekt op Operationeel-, Tactisch- en Strategisch niveau. Onze advies activiteiten lopen uiteen van opdrachten die van korte duur zijn, tegen een Fixed Price, om bijvoorbeeld de huidige situatie in beeld te brengen, de zgn. Quick Scan's, tot en met opdrachten die consequenties hebben voor de bestaande organisatie en infrastructuur.

Zie de White papers vwb Storage en Virtualisatie gerelateerde onderwerpen

Special Projects
      Wilt u uw projectmanagement methode zo verbeteren dat u wellicht met minder mensen en in kortere doorlooptijd een project kan opleveren?

      Om een goed functionerende desktop applicatie omgeving te realiseren kan gebruik worden gemaakt van een Real Time Application anagement pakket.

Vragen
Heeft u vragen over onze dienstverlening? Stel ze aan een van onze specialisten!

Contact
Als u van gedachten wilt wisselen op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn dan kunt u een email bericht achterlaten of contact opnemen met:

sdmc IT Services
postbus@sdmc.nl,
tel: 0294 270 019

sdmc IT Services kan het gewenste specialisme beschikbaar stellen dat bijdraagt aan een ongestoord verwerkingsproces tegen geoorloofde kosten.